Wie is Ann

Ontwaak. Kies. Focus

hey, ik ben Ann.

Ik gids jou naar de grotere versie van jezelf.

Word wie je droomt te zijn. Stap uit je oude patronen en vind jezelf opnieuw uit. Je bent tot heel veel in staat, als je weet hoe. Kraak de code!


Klik hier

Bio

over mezelf

Als 20 jarige wist ik precies hoe de volgende 20 jaar er uit zouden zien: ik zou hard werken en carrière maken. Dat heb ik, vanuit een streven naar financiële onafhankelijkheid, ook gedaan.
Door al het harde werken heb ik niet gebouwd aan een verder toekomstbeeld. De stemmetjes van de comfortzone en het ego hebben me nog enkele jaren gesust…
tot ik vele avondlijke chips-vreetbuien later echt wel moest bekennen dat ik, hoe ervaren ook als HR manager, ècht behoefte had om mezelf opnieuw uit te vinden.

Zo is het ook verlopen. Ik ben fysiek, mentaal, sociaal, familiaal en spiritueel ontwaakt. Ik heb mezelf heruitgevonden.
Ik heb keuzes gemaakt en een nieuwe focus genomen. Dit keer vanuit mijn Purpose en met de kracht van binnenuit.
In mijn huidige beroep en leven ben ik nog zoveel gelukkiger dan ik tevoren al was.
Lucky me!

Vandaag de dag ben ik Professional Certified Coach, Certified NLP Master Practitioner en Accredited Enneagram Practitioner met heel wat ervaring op de teller.

Ik beschrijf mezelf het liefst als een ‘awakener’. Ik ben de coach die jou stimuleert om oude patronen, die je niet (meer) dienen of blij maken, te verlaten.
Ontdek nieuw (zelf)inzichten, maak nieuwe keuzes en neem een nieuwe focus samen met een ervaren gids.

Ik heb een groot hart voor mensen èn voor de wetenschappen achter onze krachtige body & mind connectie. Ik vertaal de inzichten uit de epigenetica en de neurologie naar mensentaal, naar de geschikte coaching technieken en naar ‘hoe doen’ taal. Ze vormen de onderbouw van mijn coachings en key notes.

Wil jij ontdekken hoe ik jou kan helpen?


Ontdek het hier