e-book

De negen levensstrategieën volgens het Enneagram.

Hun ware kracht en hoe ze zichzelf saboteren.

De negen levensstrategieën volgens het Enneagram.

Je persoonlijkheid is niet wie je werkelijk bent. Het is wie je denkt te moeten zijn. Ze biedt tal van voordelen om door het leven te navigeren, maar ze vertegenwoordigt niet jouw volle kracht. In dit e-book ontdek je hoe persoonlijkheid ontstaat en dat elk vastrijden ontstaat door je persoonlijkheid die het goed met je voorheeft en net daardoor saboterende mechanismen ontwikkelt. Je ontdekt de negen persoonlijkheidstypen volgens het Enneagram.

Wil je een stap voorwaarts zetten richting ‘iets anders’, ook al weet je misschien nog niet precies wat? Richting diepgaander inzicht in jezelf of in de wisselwerking tussen jezelf en anderen? Of richting de verandering waar je al zo lang naar verlangt?

Het Enneagram is een schitterende gids op dat pad waarin jij jouw unieke kracht ontgrendelt. Met dit boek over persoonlijkheid en de negen persoonlijkheden van het Enneagram, verwerf je een groter begrip over jezelf, over jouw persoonlijkheid, over de pracht daarvan en over de hardnekkige patronen die daar bij horen. Je vindt woorden voor de ware uitdagingen in je leven. En alleen al door dit proces op gang te brengen, heb je al verandering gebracht.   

In dit uitgebreide boek ontdek je:

  • wat het Enneagram precies is
  • welke kernmotivatie, kernangst en unieke bijdrage elk type heeft
  • wanneer en hoe persoonlijkheid ontstaat
  • wat de werkelijke bijdrage van het Enneagram is
  • waarom en hoe vaste patronen ons leven beheersen
  • het antwoord op vaak gemaakte opmerkingen
  • een uitgebreide beschrijving van elk persoonlijkheidstype
  • het antwoord op veel gestelde vragen
  • welke kwaliteiten, valkuilen en uitdagingen elk type heeft

Je persoonlijkheid is niet wie je werkelijk bent.

Het is ‘wie je dènkt te moeten zijn‘.

Het onderzoeken van je persoonlijkheid helpt je om je huidige patronen beter te begrijpen en om het onderliggende wereldbeeld te zien en de drijfveren voor jouw gedrag. Dit is de eerste stap op je pad naar het ontgrendelen van je ware kracht.

Je persoonlijkheid heeft vele kwaliteiten, maar ze vertegenwoordigt niet jouw volle kracht. Hoe dat in elkaar zit, ontdek je in dit boek over persoonlijkheid en de negen persoonlijkheidstypes volgens het Enneagram.

Dit boek richt zich tot iedereen die zoekt naar een verzamelwerk over het Enneagram dat grondige en ook toegankelijke informatie biedt over wat dit instrument precies is en welke bijdrage het levert op een pad van persoonlijke ontwikkeling. Deze gids beschrijft uitgebreid de negen persoonlijkheidstypes in hun ware kwaliteiten en in hun blokkerende patronen.

Je zal een groter begrip verwerven over jezelf, over jouw persoonlijkheid, over de pracht daarvan en over de hardnekkige patronen die daar bij horen. Je zal de woorden vinden voor de ware uitdagingen in je leven. Beschouw het als een wake-up call: het boek toont je welk onbenut potentieel jij verder kan activeren.

Ik wens je alvast veel ontdekkingsplezier!
Ann 

Toegankelijke inzichten over persoonlijkheid en de negen persoonlijkheden.

Dit product is een digitaal boek van meer dan tachtig pagina’s in A4 formaat.

Centraal staan de negen persoonlijkheidsstrategieën volgens de eeuwenoude wijsheid van het Enneagram. Elk persoonlijkheidstype wordt toegelicht vanuit zijn diepere motivatie, de kenmerkende patronen en unieke kwaliteiten, de valkuilen, de allergieën en specifieke uitdagingen in het leven en vanuit de uitnodiging tot groei.

Nu voor 14,99€ (incl btw)