de expertises van

A coach

Ontdek de mogelijkheden

Expertises

Ik wil groeien vanuit een duik naar mijn diepere lagen.

Maak van morgen geen herhaling meer van gisteren. Ontdek je levensstrategie en de patronen die jou in je oude harnas houden. Leer hoe je ze ontgroeit.

master your focus

Ik wil meer focus van binnenuit.

Je wil je energie als een schijnwerper richten op je doel? Dan heb je de focus spier te trainen. Focus van binnenuit is een vaardigheid. Wie ze beheerst, neemt de shortcut naar de realisatie van zijn doel.

word wie je droomt te zijn

Ik wil beslissen over mijn loopbaan

Kies voor een job waarin je straalt. Laat ons samen het huidige knelpunt in je carrière onderzoeken of je droom carrière uittekenen. We gaan voor een begeleiding volledig op jouw maat.

de A coach methode

Een transformatieproces verloopt steeds in drie stappen:

  • je ontwaakt: er wordt je heel veel duidelijk,
  • je beslist hoe je het wil,
  • je verzamelt daadkracht om te focussen op je toekomst.

Ik begeleid je met een groot hart voor jou als mens èn ook voor de wetenschap achter onze body & mind connectie. Ik vertaal deze inzichten naar mensentaal en reik je handvatten aan om mee aan de slag te gaan. 
Dingen veranderen doe je niet in een vingerknip. En het is al evenmin fluffy stuff. Het gaat erover de juiste ‘hoe’ sleutels in handen te krijgen. Samen kraken we de code!

Hoe beslis je of je voor coaching gaat?

Klanten vertellen soms dat ze lang geworsteld hebben met deze vraag vooraleer de stap te zetten.
‘Is mijn vraagstuk wel belangrijk genoeg, kan een coach mij wel helpen, ach er zal toch niets veranderen’. Herkenbaar? Je bent niet alleen.
Kijk even naar de top drie beslissingscriteria. Kan jij ze allemaal aanvinken, dan is het een goede eerstvolgende stap om je vraagtekens verder af te toetsen in een gesprek. Plan een vrijblijvend en gratis kennismakingsgesprek in.
Ik plan een gratis gesprek in.

Heb ik een coach nodig?

Hoe ervaren anderen het?

Getuigenissen van klanten uit verschillende soorten personal coaching trajecten.

Mijn missie is dat jij straalt van binnenuit, dat jij meesterschap verwerft over je leven, dat jij jezelf ten volle ontplooit en leeft vanuit je innerlijke kracht. 

Ga ervoor! Word steeds meer wie je droomt te zijn.