De ware kracht van je gedachten.

Deze workshop is volzet. Wil je graag een volgende keer

aansluiten? Mail naar ann@acoach.be

Gedachtenkracht

‘Een mens is slechts het product van zijn gedachten. Hij wordt wat hij denkt’. Een straffe uitspraak van M. Gandhi die, net zoals vele andere groten der aarde, een immense rol toekent aan onze gedachten. Vraag jij je ook wel eens af wat daar mee bedoeld wordt? En of het niet louter ‘feel good taal’ is die je wil stimuleren om positief te denken? Of zit er werkelijk meer achter?

Hoe belangrijk zijn onze gedachten precies? En hoe beïnvloeden ze ons? Jonge wetenschappen als de epigenetica, de neurologie en de kwantumfysica geven hierop antwoorden. Zij brengen de body en mind connectie in kaart en ontkrachten tal van mythes over hoe we als mens in elkaar zitten.

Bereid je voor op de verrassing en de verwondering over wat je in deze workshop ontdekt en ervaart.

Praktische informatie

Wanneer: vrijdag 31 mei van 13u-16u

Waar: Prana Yoga Studio, Dorp 37, O.l..Vr. Waver

Voor: iedereen die interesse heeft in gedachtenkracht en in yin yoga

Ervaring: er is geen enkele voorkennis of ervaring vereist.

Prijs: 50€ incl btw 

Inbegrepen: de teachings, een kleine documentatie, thee en het gebruik van de yoga props

Meebrengen: notitieboekje, pen, flesje water, yogamatje (dit kan je ook ter plaatse lenen)

Kledij: makkelijke kledij om in te stretchen, zitten en liggen, doe laagjes aan

Plaatsen: wegens annulering is er nog 1 plaats vrij. Enkel te reserveren via mail aan ann@acoach.be

Laten vervangen: natuurlijk! Laat ons even weten wie we in jouw plaats mogen verwelkomen.

Ontdekken en meteen doen: een gevarieerd programma

Ontdek in deze workshop de wetenschap achter de fenomenale kracht van gedachten. Ervaar hoe dit werkt en neem een paar eenvoudige tips en anti-pieker-technieken mee naar huis, waar je ze een plek kan geven in jouw leven.

Onthaasten, nieuwe inzichten verwerven en de praktijk van yin yoga & meditatie beleven staan centraal.

In deze workshop combineren Karen en Ann elk vanuit hun passie en expertise theoretische inzichten met onmiddellijke praktijkervaring en brengen ze dit samen in een vloeiend geheel. Wegens annulering is er nog 1 plek vrij. Enkel te reserveren via mail aan ann@acoach.be

Koop ticket

Over de organisatoren

Karen Vanlangendonck

Karen is de oprichtster & hoofdteacher van Prana Yoga Studio. Ze is een internationaal geschoolde yoga teacher die al 25 jaar lesgeeft en meer dan 1000 opleidingsuren op de teller heeft.

Haar manier van lesgeven is heel vloeiend, Karen’s stem brengt je naar een diepere vorm van relaxatie, haar talks leiden je tot je diepste zelf. Bij haar voel je dat je goed genoeg bent & je leert stap voor stap te ademen door de uitdagingen van je eigen leven. Ze verwelkomt iedereen met een stralende glimlach en een open hart. Ook haar Prana Yoga Studio straalt diezelfde warmte en licht uit. Al van bij het eerste moment dat je binnen stapt, voelt het als thuiskomen.

Wil je ontdekken op welke manieren Karen jou kan helpen? Neem dan een kijkje bij Prana Yoga Studio.

Ann Van Houcke

Ann is een gecertifieerd personal coach en teamcoach. Ze is een gids op het pad van groeiend zelfleiderschap, het pad dat mensen steeds dichter bij hun kern brengt en ervoor zorgt dat ze aan het stuur van hun eigen leven staan.

Haar grote interesse voor jonge wetenschappen als de epigenetica, de neurologie en kwantumfysica, die verrassende nieuwe inzichten opleveren over onze aard en onze mogelijkheden als mens, vormen de onderbouw van haar werk. Ze houdt ervan om deze inzichten behapbaar en toegankelijk te maken voor iedereen en ze te vertalen in concrete ‘hoe te doen’ taal.

Ann is een bekrachtigende coach die vele verschillende vraagstukken begeleidt vanuit haar zachte kracht.

Meer over Ann

Nieuwe inzichten uit de wetenschap en een yin yoga beleving in één.

Laat je meeslepen in tal van nieuwe inzichten en neem handvatten mee naar huis om ze toe te passen. Geniet daarnaast van de heerlijke yin yoga en meditatie beleving die bij deze gelegenheid helemaal verweven is met het thema gedachtenkracht. Je zal staan popelen om de nieuwe technieken een plek te geven in je leven. Laatste ticket enkel te reserveren via mail aan ann@acoach.be

Ik koop een ticket