Welkom!
Neem hier je kick start.

E-book

Help, ik ben een Spons

Jouw emoties zijn belangrijk, maar wat met de emoties van anderen die jij absorbeert? Heb jij wel eens ervaren dat de gemoedstoestand van iemand anders ook jouw systeem kaapt? Dat kan, want de natuur heeft het zo voorzien. 

In dit e-book lees je hoe de neuroscience dit verklaart èn geef ik je een manier om bij jezelf te blijven wanneer de emoties van anderen jou dreigen te overmannen. Het is een eenvoudige techniek die iedereen kan leren. 

Zo blijf jij aan jouw stuur zitten.

Video en pdf

Drie vragen die leiden naar jouw Purpose.

Ieder mens heeft een eigen pad. Maar wat is het voor jou, dat hoogst unieke pad? Wat je jouw Purpose in Life? Hoe ontdek je dat? Je schudt het nu eenmaal niet zomaar uit de mouw, toch? Het vergt gerichte aandacht, een stevig stukje reflectie en invoelen over de juiste vragen.  

Je Purpose in Life ontdekken en gaan leven heeft een life changing effect. Het brengt een ongeziene focus en flow in je leven. Je Purpose of je zielsmissie, ze grijpt je in je hele wezen en geeft richting aan al je beslissingen. Dus volg je hoogst unieke pad, zo verloopt je leven moeiteloos en straal je van binnenuit. 

Hoe ontdek je jouw Purpose in Life? In deze video licht ik drie vragen toe waarmee je dat zomaar eens zou kunnen realiseren. 

Audio bestanden

Adem naar Ontspanning

Ademen is een SUPER hersteller. Dagelijks gedurende vijf minuten een ‘adem pauze’ nemen, is een kleine moeite en toch een groot gebaar voor jezelf en je algemene gezondheid. 

In twee audio bestanden licht ik toe welke weldaad vijf minuten bewust ademen voor je body en mind is èn met welke ademtechniek je dat effect realiseert. Het is een hoogst eenvoudige techniek en iedereen kan hem leren.