Van EGO naar ESSENTIE.

Personal coaching naar de shift in je leven

'Life isn't about finding yourself. Life is about creating yourself'.

G.B. Shaw

Het is een mythe dat je DNA je persoonlijkheid bepaalt: dat doe je helemaal zelf. Reeds vroeg in je leven is er een angst in jou getriggerd, waardoor je onbewust voor een specifieke levensstrategie hebt gekozen. Je ontwikkelt vaste patronen in je gedachten, je gevoelens en je gedrag die je miljoenen keren herhaalt. Het is jouw automatische piloot en het lijkt alsof je niet anders kan.
En toch kan jij je toekomst herschrijven zoals jij dat wil. Dat proces start met het verwerven van diepgaand inzicht in jouw dominante levensstrategie, in de superpower èn de beperkingen daarvan.

Ontdek hoe je jezelf vast houdt in je eigen vakje dat EGO heet.

Verwerf inzicht over de ‘WHY’ achter jouw leefwereld, het waarom van jouw gedachten, je gevoelens en je gedrag. Ontdek jouw kijk op de wereld, je belangrijkste instinct, jouw diepste angst en de vele patronen waar je je niet van bewust bent. Van daaruit kan je groeien naar een heuse shift. Je wordt de verrijkte en meer vrije versie van jezelf. 

Het coaching traject met het enneagram.

Het enneagram is een 3000 jaar oude persoonlijkheidstypering.

Je hebt vroeg in je leven één van de negen dominante levensstrategieën gekozen, maar je hebt ze allemaal in jou.
Beeld je in welke mogelijkheden zich ontvouwen wanneer jij ook de essenties van de andere strategieën integreert in je werk en leven. Het kan!
We coachen op basis van jouw persoonlijke en bijzonder gedetailleerde enneagram analyse.

Hij houdt je in het gareel.

Zolang je geen inzicht hebt in je onbewuste automatische piloot, houdt hij je in het gareel en stop je nodeloos tonnen energie in het willen veranderen van jouw gedrag. Je gewoonten veranderen maar moeizaam of zelfs helemaal niet, omdat de sturende krachten achter je gedrag jou een andere richting laten uitgaan.

Herkenbaar?

Je hoeft niet langer de slaaf van te blijven van de onderliggende dynamieken die je belemmeren in het vorm geven van de toekomst.
Ben jij klaar voor de èchte doorbraak?

Duik mee naar de diepte

Ben je het stadium van de persoonlijkheidstesten waarin alleen je gedrag aan bod komt voorbij? Met het enneagram ga je de diepte in, helemaal tot in de meer onbewuste lagen.

Het enneagram biedt dan ook een bijzondere meerwaarde wanneer je al heel wat zelfinzicht hebt en klaar bent om een stap verder te zetten.

Zet je schrap, dit gaat echt tot in je kern!
Samen vinden we jouw unieke toegang tot je onbenut potentieel. Je vindt de weg om te worden wie je droomt te zijn.

Ga voor een duurzame shift 

in je leven, het kan.

coaching met het enneagram

Een duik met het ganse team

Duik je in het enneagram met het ganse team, dan leer je niet alleen jezelf maar ook elkaar werkelijk op een nieuwe manier kennen. Zet het enneagram in als basis voor een verfrissende, verhelderende en verbindende teamdag of voor een op maat gemaakt traject van teamcoaching.

‘Wij hebben ervoor gekozen om onze jaarlijkse teamdag in het teken te zetten van diepgaand wederzijds inzicht en onderlinge verbinding. We hebben Ann gevraagd om ons te begeleiden. Elkaars persoonlijkheid ontdekken aan de hand van het enneagram is bijzonder verhelderend en versterkend geweest. Het is een dag geworden vol met verhalen, herkenning, erkenning, warmte en waardering. Wij hebben met ons voltallige team genoten en nog lang nagenoten van deze dag. Missie geslaagd!’
Ingrid
teamverantwoordelijke sensibilisering VSV