Ga voor loopbaangeluk 2.0

Is dit zo’n kruispunt moment in je leven?

Personal coaching rond jouw loopbaanvraagstuk

"Als je niet weet welke richting je wil gaan, dan dobber je rond als een klein bootje op de grote oceaan."

Is dit zo’n kruispunt moment in je leven?

Iedereen heeft meerdere ‘kruispuntmomenten’ in zijn loopbaan: momenten waarop zich een keuze opdringt. Vaak draai je te lang in cirkeltjes en verlies je kostbare tijd. Of de twijfel en de comfortzone nemen het over en je blijft uiteindelijk bij de oude en vertrouwde job.

Twijfels over je loopbaan: herkenbaar?

Voor mij ook! Been there, done that.
Loopbanen worden langer en jobs en werkomgevingen veranderen razendsnel. Zelf aan het stuur zitten van je carrière is belangrijker dan ooit.

Is wat je nu doet de job van je dromen? Of ben je er wat ‘ingerold’? Is het moment aangebroken om uit te vlooien hoe jij je werk en leven verder wil invullen? Het is tijd om de baas te zijn over je eigen loopbaan. Investeer in jezelf en je professionele mogelijkheden.

Met de loopbaancheques van de VDAB betaal je slechts 40€ voor 4 uur coaching.

Human Resources was meer dan 20 jaar mijn vak.

Als certified coach met meer dan 20 jaar ervaring als Human Resources Manager heb ik de juiste bagage om jou te begeleiden bij al jouw professionele vraagstukken. Je bent aan het juiste adres.  

Ken je jouw bijzondere mix van talenten of is dat stukje zelfkennis ondergesneewd geraakt? Wat is er op dit moment in je leven belangrijk voor jou? Is er een toekomstdroom? Wat zijn de mogelijke wegen om te bewandelen?

Ook als je door (nakend) ontslag of faillissement noodgedwongen moet nadenken over deze vragen: blijf niet bij de pakken zitten.

Maar ook als het niet ‘dringend moet’: gun jezelf meermaals in je loopbaan een moment van reflectie. Naarmate je levensfase verandert, evolueren ook je behoeften.

Jij kiest op elk moment zelf in welke richting jij je pad verder zet. 

Jij wil toch ook blijvend plezier beleven aan je werk? 

Wat mensen zeggen

Getuigenissen van klanten die hebben gekozen voor loopbaan coaching.

Blijf niet in het cirkeltje draaien.

Met loopbaan coaching wordt het voor jou helderder en ga je sneller. Leg je vraagtekens voor in een gratis en vrijblijvende kennismaking, dan verkennen we samen de begeleidingsmogelijkheden.
In signature: Elk coaching traject is uniek, ik geloof niet in een ‘one size fits all’ coaching.
Deze loopbaancoaching doe ik in samenwerking met:

Als je niet weet in welke richting je verder wil gaan, dan dobber je doelloos rond, als een klein bootje op de grote oceaan.

Ann

Deze loopbaan coaching doe ik in samenwerking met:

‘De flexibiliteit om jezelf meermaals in je leven opnieuw uit te vinden, is de belangrijkste vaardigheid van de 21e eeuw’.

Yuval Harari