Workshop over jouw manifesterende energie

Worden wie jij droomt te zijn. Hoe doe je dat? Vaak zoeken we antwoorden in het DOEN, terwijl onze realiteit in wezen ontstaat in het ZIJN.

Er gaat een krachtige, manifesterende energie uit van onze gedachten en woorden, maar ook van onze stem en de klanken die we in onszelf en rondom ons creëren. Hoe belangrijk zijn gedachten, woorden en de klanken die we met onze stem voortbrengen? Hoe kunnen wij ze gebruiken om onze toekomst vorm te geven? Want dat het kan, dat is de biologische werkelijkheid voor elke mens. Jonge wetenschappen zoals de epigenetica, de neurologie en de kwantumfysica geven hierop antwoorden.

In deze workshop ontdek je de wetenschap achter de fenomenale kracht van klank en gedachten, ervaar je meteen hoe dit werkt en neem je eenvoudige technieken als handvaten mee naar huis, waar je ze een plek kan geven in jouw leven.

Een samenwerking met Patricia Van Cutsem

Patricia is een vocaal artiest met een passie voor natuurstem als rode draad doorheen haar muziek en werk als stemcoach en klankheler. In deze workshop combineren Patricia en ik, elk vanuit onze eigen passie en expertise, theoretische inzichten en onmiddellijke praktijkervaring en brengen we dit samen in een vloeiend geheel.

Je hoeft niets bij te hebben en niets vooraf te doen. Er is geen voorkennis vereist, noch ervaring met stemwerk of klankbelevingen. Deze workshop is voor iedereen toegankelijk. Nieuwe inzichten èn klankbeleving staan centraal.

Ontdek meer over Patricia Van Cutsem

We kiezen voor een prachtige omgeving waarin je vanzelf onthaast

Om een unieke ervaring te creëren, kiezen we voor de geborgenheid van een kleine groep en een prachtige stilte oase in het groen waar alles voorzien is: neem alvast een kijkje bij de Tuintempel in Lier.

Praktisch

  • vrijdag 26 mei van 13 tot 17u
  • prijs: 57€ all-in
  • locatie: de Tuintempel, Kriekenstraat 35, 2500 Lier
  • ruime parkeergelegenheid: meer info op de website van de Tuintempel
  • alles is voorzien: stoelen, (yoga) matjes om op te liggen, kussens en dekens, water en thee met koekje
  • vragen stellen of meteen inschrijven: mail naar ann@acoach.be of klik op de knop hieronder
  • max 15 deelnemers
  • Patricia en ik heten je van harte WELKOM!