Workshop waarin je proeft van yin yoga en het Enneagram.

In deze workshop maak je een reis doorheen mind en body, een reis die je meevoert naar een groter begrip over jezelf en de over de uitdagingen in je leven. Mental coach Ann Van Houcke en Yogateacher Karen Vanlangendonck brengen een mooie blend van inzichten en beleving over je ware kracht en over de manier waarop je jezelf daarin saboteert.

Het Enneagram is een eeuwenoude wijsheid die in het westen pas in deze tijd volop wordt ingezet. Het is een persoonlijkheidstypering maar geen vakje waarin je geplaatst wordt. Integendeel, het is een krachtig instrument voor diepgaand zelfinzicht en persoonlijke groei.

Je ontdekt in deze workshop de negen persoonlijkheidstypen van het Enneagram en hun typische patronen, kwaliteiten, valkuilen en dieperliggende motivaties. Aan de hand van gerichte oefeningen kom je dichter bij de inzichten over jouw persoonlijke voorkeurstrategie in het leven. Welk persoonlijkheidstype denk jij te zijn? Je ontdekt de stralende parel in jouw type, maar ook de manieren waarop je jezelf vast rijdt. Tot slot krijg je een glimp van de mogelijkheden die het Enneagram aanreikt om een stap te zetten op jouw verdere groeipad.

De inzichten die je opdoet via het Enneagram worden afgewisseld met yoga-oefeningen want ook yoga leidt tot bewuster worden. Yoga is de school van voelen, je leert via je lichaam signalen op te vangen die je de weg kunnen wijzen in het leven. Alle oefeningen zijn zeer toegankelijk voor iedereen.

Een samenwerking met Karen Vanlangendonck

Karen is de oprichtster en hoofdteacher van Prana Yoga Studio in O.l.Vr.-Waver. Ze is een internationaal geschoolde yoga teacher met ondertussen meer dan 1000 opleidingsuren en ze blijft nog steeds bijscholen om meer te ontdekken over de wondere wereld van yoga.

Naast de vele lessen en workshops die ze geeft in haar eigen studio, begeleidt ze ook regelmatig yogaretraites en -weekends, organiseert ze en host ze teacher trainingen en runt ze de Studio met een warm hart en een gefocuste geest.

Karens manier van lesgeven is heel vloeiend, haar stem brengt je naar een diepere vorm van relaxatie en haar talks leiden je tot je diepste zelf. Bij haar voel je dat je goed genoeg bent en je leert stap voor stap te ademen door de uitdagingen van je eigen leven heen. Karen verwelkomt iedereen met haar stralende glimlach en haar open hart.

Ontdek meer over Karen en haar Yoga Studio: https://pranayogastudio.be/

Praktisch

  • zondag 10 december 2023 van 10 tot 13u
  • inschrijven verplicht: dat kan vanaf 25 oktober 2023 om 18u via onderstaande knop
  • prijs: 50€ all-in, ter plaatse te betalen, cash of met payconiq, kosteloos annuleren kan tot max 24u vooraf
  • locatie: Prana Yoga Studio, Dorp 37, Onze-Lieve-Vrouw-Waver
  • ruime parkeergelegenheid vlakbij
  • meebrengen: bijna alles is ter plaatse voorzien, breng alleen nog een flesje water mee en àls je dat hebt: een turnmatje (dit kan je daar ook lenen)
  • kledij: makkelijke kledij waarin je goed kan stretchen en op een matje, kussen en andere props kan zitten, doe laagjes aan
  • Karen en ik heten je van harte WELKOM!
  • Wel geïnteresseerd maar niet mogelijk om op 10 december deel te nemen? Geef ook een seintje via de inschrijf knop hieronder.
  • Interesse in een Enneagram workshop voor jouw team of organisatie? Geef me een seintje!