Voor welk loopbaan vraagstuk ook:

kies voor de persoonlijke benadering.

Het is belangrijker dan ooit om zelf aan het stuur te staan van je loopbaan.

Loopbanen worden langer en de job inhoud en werkomgeving veranderen razendsnel. Het tijdperk van één baan voor het leven is definitief voorbij.
Vandaag draait het om meer dan ‘werk hebben’: je wil in een fijne omgeving werken in een rol die zinvol is en die past bij wie jij bent en wat jij wil. Anders hou je het niet vol, toch?
Weten wie je bent, wat je kwaliteiten zijn en wat voor jou belangrijk is in je huidige levensfase, is de basis van bewuste loopbaankeuzes. Dat, en een gezonde eigenwaarde en zelfvertrouwen, zodat je ook werkelijk die stap zet waar jij naar verlangt.

Is dit zo’n kruispuntmoment in je leven?

Is het moment gekomen waarop zich een keuze opdringt?

Vaak kom je daar alleen niet uit: je draait te lang in cirkeltjes en verliest kostbare tijd. Of twijfel en comfortzone nemen het over en je blijft uiteindelijk bij het oude en vertrouwde… ook al weet je dat de job of de omgeving je niet langer gelukkig maakt.

Herken je één of meerdere van de vraagstukken in de rechterkolom?
Kom dan alvast eens gratis en vrijblijvend verkennen hoe ik je kan helpen in jouw denk- en beslissingsproces.

Ook jij wil stralen in je job, toch?

 • Wat zijn mijn talenten?
 • Hoe lang wil ik dit nog doen?
 • Help, ik heb een conflict op het werk.
 • Ik wil meer uitdaging in mijn werk.
 • Ik wil meer balans.
 • Welke andere jobs kan ik nog doen?
 • Welke baan hoort bij mijn levensmissie?
 • Ik wil me voorbereiden op een sollicitatie!

Human Resources Management was 20 jaar mijn vak

In het eerste deel van mijn loopbaan heb ik bijna twee decennia ervaring opgebouwd als Human Resources manager en ook vanuit die rol heb ik tal van loopbaan gerelateerde vraagstukken begeleid. Het is de rode draad doorheen mijn carrière.

Weet je wie je echt bent en wat jouw unieke mix aan talenten is? Wat er belangrijk is voor jou wanneer je vooruit blikt? Wat de eventuele andere mogelijke professionele wegen zijn om te bewandelen? Ook wanneer je dringend verplicht wordt om na te denken over deze vragen: blijf niet bij de pakken zitten, laat je begeleiden op dit pad.

Gun jezelf deze reflectie en het zelfonderzoek. Is wat je nu doet ook wat je de volgende vijf of tien jaar nog wil? Naarmate je levensfase verandert, evolueren ook je behoeften. Blijf op elk moment aan het stuur staan van je eigen loopbaan en leven.

Betaalbare professionele coaching aangeboden door…

De Vlaamse overheid steunt je financieel opdat jij meermaals in je loopbaan een moment zou stil staan en reflecteren over je professionele toekomst. Voor slechts 45€ heb je recht op 4u coaching, voor 90€ heb je recht op 7u coaching door een professionele loopbaancoach.

Dat is jouw investering om samen uit te vlooien hoe jij je werk en je leven verder wil invullen. Helemaal op jouw maat. Ben je nog niet bekend met het systeem van de loopbaancheques, bezoek hieronder dan de website van de vdab.

Word gehoord en gezien in wie je werkelijk bent

Hier vind je een aanpak op jouw maat. Elk traject van coaching verloopt anders omdat elke deelnemer en elke vraag anders is. 
Geen ‘one size fits all’ dus. En ook geen loopbaan coaching zonder het nodige zelfonderzoek: we brengen samen de antwoorden in kaart op vragen als ‘wie ben ik, wat kan ik, wat wil ik, wat zijn mijn opties en hoe pak ik het aan’.

De voordelen van coaching

 • Je zelfinzicht verhoogt.
 • Je weet (weer) wie je bent en wat je talenten zijn.
 • Je zelfvertrouwen groeit.
 • Je staat meer in je kracht.
 • Je ziet oplossingen voor je situatie.
 • Je wordt besluitvaardiger.
 • Je maakt bewuste keuzes.

Personal coaching op een unieke locatie

Wil je dat er iets verandert aan je situatie maar weet je niet hoe daar aan te beginnen? Blijf je met je gedachten en je gedrag in een cirkeltje draaien? Raak je er zelf niet uit? Dat is het juiste moment om een neutrale en gekwalificeerde coach onder de arm te nemen.

Van harte welkom op mijn plekje met zicht op het water.

Wij aanvaarden

Als loopbaancoach ben ik aangesloten bij de

Jezelf vervolmaken als loopbaancoach

Specialisatie-opleiding voor loopbaancoaches

Wil je jouw zelfvertrouwen, je effectiviteit en resultaatgerichtheid als loopbaanprofessional verhogen, dan is dit driedaagse programma met extra intervisie echt iets voor jou.

Deze opleiding is een partnership met de Training en Coaching Square.

Mentoring voor loopbaancoaches

Ook als bedrijfsinterne of als zelfstandig loopbaancoach en begeleider van carrièrepaden wil je blijvend ontwikkelen in het impactvol begeleiden van anderen hun loopbaanvraagstukken. 

Ben je op zoek naar tips en advies of een paar bijkomende handvatten voor jezelf als (loopbaan) coach, check dan vrijblijvend de mogelijkheden voor persoonlijke mentoring.