Master Your Focus en Manifesteer je Doel

Masterclass voor focus van binnenuit

We leven in The Age of Distraction.
Wie in staat is om te werken en te leven vanuit focus, beheerst een van de belangrijkste vaardigheden van de 21e eeuw.

  • De meest succesvolle mensen manifesteren hun doel met grote focus. Het lijkt moeiteloos te gaan.
  • Hoe ze het doen? Het is geen rocket science. Iedereen kan het leren.

In vier dagen, verspreid over drie maanden, verwerf je alle inzichten, alle technieken èn de gecombineerde MYF methode om je doelen te realiseren.

Geen uitstel meer. Met één dagelijkse routine overstijg je jezelf en zet je jouw nieuwe IK neer. Realiseer die grote droom van je. Verander die gewoonte. Word wie je droomt te zijn.

Je werkt met één persoonlijk doel tijdens de masterclass, maar je verwerft een techniek die je daarna kan toepassen op welke doelstelling ook in je leven, voor de rest van je leven!

De winst is enorm. Dit is een niet te missen life-changing programma.

Ik bundelde de kennis en de praktijk van de groten der aarde in de Master Your Focus methode.
Deze eigen ontwikkelde methode biedt een uniek en praktisch raamwerk dat gebaseerd is op verschillende bewustzijnswetenschappen en op de ervaring van wereldwijde rolmodellen.
Het is een combinatie van technieken die elk apart al heel krachtig zijn. En samen zijn ze nog groter dan de som van de delen. Toch pas je de methode al toe in slechts 10 minuten per dag.

De MYF methode is geen opleiding in priority of time management

Master Your Focus biedt een holistische benadering die vertrekt vanuit je brein-lichaam connectie en is geworteld in de bewustzijnswetenschappen.

Een programma voor iedereen!

Ben je ondernemer, leider of professional? Werk je in de private sector, de sociale sector, de overheid? Focus je op een professioneel doel of een persoonlijk doel? Het kan allemaal.
Met de MYF methode gaan we naar de kern van de zaak en kiezen we voor het pad vooruit!

het Masterclass programma voor jouw team

In 2 dagen evolueer je samen met je team van altijd bezig naar bewust bezig, keer je terug naar de essentie, word je samen meester over de doelen waarop je samen focust, gooi de ballast van het niet gefocust zijn overboord. Met deze methode blijf je als team de baas over je aandacht en richt je je energie als een schijnwerper op je doel.

Ervaar de verandering!

De MYF methode is geen opleiding in priority of time management

Master Your Focus biedt een holistische benadering die vertrekt vanuit je brein-lichaam connectie en is geworteld in de bewustzijnswetenschappen.

Key note

Gefocust leven in The Age of Distraction

In dit tijdperk waarin een heuse aandachtscrisis heerst, is focus dè hefboom voor succes. Het is één van de meest kritische vaardigheden die vaak ver te zoeken is. Hoe kunnen we weer groeien in onze focus? Hebben we de antwoorden te vinden in een reeks management technieken en apps? 

De èchte meesters focussen van binnenuit. Ze werken en leven vanuit hun hun brein-lichaam connectie. Ze leven vanuit overgave, ze weten dat alles energie in beweging is. Maar HOE doen ze dat?

Ik word sterk getriggerd door jonge wetenschappen als de epigenetica, de neurologie en de kwantumfysica. Ze ontkrachten vele mythes uit de 20e eeuw. Het is mijn passie om ze te vertalen naar de taal van Jan en Allemaal en naar ‘hoe doen’ taal voor het leven van alle dag.