welkom

‘Je kunt je weerspiegeling niet in stromend water zien, maar wel in stilstaand water. Wat van zichzelf stil is, kan dingen tot stilte brengen’

Tsjewang-tse, Chinees filosoof, 4e eeuw v C.Nabij Mechelen, in Sint-Katelijne-Waver, te midden van de fruit- en groenteveilingen, ligt op een boogscheut van de snelweg een oorlogsfort uit WO I.

Daar vind je, aan de rand van het water dat de restanten van het fort omringt, onze Place 2 BE. Met het uitzicht op de groene omgeving en op het water kom je makkelijk tot de kern van de zaak.

‘Een oase van rust. Hier waan ik me op een vakantieplek elders in de wereld’, is hoe klanten getuigen.

Toegegeven: dit is ook voor mij één van de plekjes waar ik het meest van hou. Al van bij de oprichting van A coach was het een droom om klanten hier te kunnen ontvangen.

De Place 2 BE is een ruimte waarin je ontwaakt, tot jezelf komt, reflecteert, inzichten verwerft, geïnspireerd wordt, beslissingen neemt en plannen maakt. Een ruimte, in een stille en groene omgeving, die je uitnodigt om te Zijn. Hier kan je jezelf ongehinderd door de hectiek van alle dag naar ‘the next level’ tillen. 

Deze locatie ligt op slechts 5 km van de afrit Mechelen Noord (E19) en is heel makkelijk bereikbaar. 

Wil jij gegidst worden in je groeipad en wil je verkennen hoe dat kan? Kom gerust eens langs voor een gratis en vrijblijvende kennismaking.  Je bent van harte welkom!