Agenda

workshops en events

Workshop

De kracht van gedachten en Yin Yoga

Wanneer: vrijdag 31 mei van 13u-16u (deuren vanaf 12.40u)
Waar: Prana Yoga Studio, dorp 37, O.l.Vr. Waver
Samen met: Karen Vanlangendonck – Prana yoga Studio
Praktisch: alles is ter plaatse, geen ervaring vereist

‘Een mens is slechts het product van zijn gedachten. Hij wordt wat hij denkt’. M. Gandhi. Hoe belangrijk zijn onze gedachten precies? En hoe beïnvloeden ze ons? Jonge wetenschappen leveren het antwoord. Ze brengen de mind- en body connectie haarfijn in kaart en ontkrachten tal van mythes over hoe we in elkaar zitten en tot waar onze mogelijkheden reiken.

Dit is een workshop boordevol met nieuwe inzichten, in een mix met een yin yoga en meditatie beleving en met praktische handvatten voor verdere toepassing in het dagelijks leven. Een halve dag die zomaar eens life-changing zou kunnen zijn.

Keynote

Laat los wie je denkt te moeten zijn.

Je persoonlijkheid is niet wie je werkelijk bent, het is wie je denkt te moeten zijn. Ze biedt tal van voordelen om door het leven te navigeren, maar tegelijk saboteert ze je in je ware essentie en kracht.

In deze keynote ontdek je hoe persoonlijkheid ontstaat en dat elk vastrijden voortkomt uit de persoonlijkheid die het goed met je voorheeft en net daardoor ook saboterende mechanismen ontwikkelt. Je ontdekt de negen persoonlijkheidstypen volgens het Enneagram in hun kernmotivatie en kernangst, in hun kenmerkende patronen, unieke kwaliteiten en de uitdagingen en in hun pad van persoonlijke groei.

VOOR DIT EVENT IS MOMENTEEL GEEN NIEUWE DATUM GEPLAND.

info en inschrijven

Opleiding

Specialisatie-programma voor loopbaancoaches

  • Wanneer: vanaf 21 oktober 2024, gespreid over 4 maanden
  • Waar: Skystudio TCS, Planetendreef 14/401, Mechelen

Wil je jouw zelfvertrouwen en je effectiviteit en resultaatgerichtheid als loopbaanprofessional verhogen, dan is dit driedaagse programma met extra intervisie echt iets voor jou.

Deze opleiding is een partnership met de Training en Coaching Square.

Tal van mogelijkheden voor je bedrijf of je team

Er zijn ook heel wat mogelijkheden om een keynote, een workshop of training te organiseren voor je bedrijf of team. Van enkele uren tot een ganse dag, tot een meerdaags programma, verdeeld over verschillende halve dagen. In house of op een externe locatie.
De workshops zijn inzichtelijk en stevig onderbouwd en brengen voor de deelnemers handvatten aan om zelf mee aan de slag te gaan. Veel gekozen programma’s zijn:

  • de teamdag Energise! rond het specifieke Enneagram-teamprofiel
  • de team coachings rond een specifieke teamdynamiek, vanuit het Enneagram
  • de halve dag workshop over gedachtenkracht
  • de halve dag workshop of het dagprogramma rond stress en veerkracht